Lakei Rocher

Allo, Even voorstellen.. Dit is Lakei Rocher!

Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komt. Lakei Rocher  kan de gasten ontvangen, u feest in goede banen leiden en aankondigingen doen. Daarnaast is het mogelijk om hem te laten goochelen, ballonfiguren maken. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij jong en oud een glimlach op ieders gezicht. 

OFFERTE AANVRAGEN

 Biografie

Lakei Rocher voelt feilloos aan wanneer hij zich meer op de achtergrond dient te houden en wanneer hij een moment van aandacht kan pakken. Hij werkt niet met vaste scripts maar ziet elk feest als iets unieks. Dit stelt hem in staat om in te spelen op de situatie en mensen ter plekke. Een respectvolle en positieve manier van omgaan met de aanwezige mensen is uiteraard vanzelfsprekend.

Mogelijkheden:
Deze lakeien zijn in te huren voor ieder diner, receptie, feest of bruiloft. U kunt zelf kiezen voor welke invulling u gaat:
  • Als ontvangst van uw gasten
  • Begeleiding van uw feest, dit kan van 30 minuten tot avondvullend
  • Aankondigingen doen
  • Ballonfiguren vouwen

 Duo ontvangstact met Lakei Rocher

Tijdsduur: Sets van 1, 2, 3 of 4 uur
Aantal artiesten: 1 lakei (meedere mogelijk)
Afmetingen : vrije ruimte van 2 x 2 meter
Prijs: Op aanvraag

In zijn extravagante kleding zorgt hij voor het ontvangst en verwelkomt de gasten op een ludieke wijze. Iemand die het ijs van het feest al bij binnenkomst breekt? Deze lakei is de vriendelijkheid zelve. Op een chique manier zorgt de Lakei voor alles! De lakei zal gesprekjes aanknopen met uw gasten en zorgt dat zij niets tekort komen. Deze chique hulp is onbetwist ‘de beste assistent’ voor een zorgeloos feest. De hele feestavond inzetbaar!

Lakei Rocher is uiterst geschikt als entree act voor feesten en recepties.

 Contact

info@ro-entertainment.nl

+31 616 437 848

Kamer van Koophandel: 59898372