RO-entertainment

Dit entertainment bureau is een jonge frisse onderneming die met persoonlijk contact, vrolijkheid en energie zorgt voor een Royaal Resultaat. Entertainment boeken voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

OFFERTE AANVRAGENWie zijn wij?

Hartelijk welkom op de nieuwe website van RO-entertainment.

Sinds 2014 is Roy de Geest naast zijn dagelijkse werk met kinderen actief als entertainer. De tools die hij in zijn dagelijks werk toepast vertaald hij ook in zijn entertainment. 

Op deze website vindt u entertainment dat past bij elk evenement. Waar, wanneer of op welk tijdstip dan ook.  

Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een geslaagde dag te maken.
Helemaal niets is te gek!

LEES MEERCONTACT

Clown Royco

Clown Royco is een super gezellige clown die zorgt voor een onvergetelijk feest. Naast het maken van ballonnencreaties, speelt hij in een vet gave interactieve kindershow en is dol op dansen, zingen en toveren. Royco is geschikt voor werkelijk elk evenement. Een clown zorgt altijd voor een lach op het gezicht van uw gasten. Uw feestje is pas compleet als Clown Royco is geweest!

LEES MEER

Piet  Rocco 

Hallo, mijn naam is Rocco! Ik ben sinds 2008 een Swingende Piet en dat is altijd zo gebleven! Al een aantal jaar ben ik te zien in mijn eigen Sing’n Swing Show. Een swingend avontuur vol met zingen, dansen en spannende goocheltrucs. Uiteraard kom ik in 2020 weer met Sinterklaas mee naar Nederland. Uiteraard houden ook wij ons aan álle regels omtrent COVID-19 en passen onze activiteiten hierop aan.

LEES MEER

Lakei Rocher

Allo, Even voorstellen.. Dit is Lakei Rocher! Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komt. Lakei Rocher kan de gasten ontvangen, u feest in goede banen leiden en aankondigingen doen. Daarnaast is het mogelijk om hem te laten goochelen, ballonfiguren maken. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij jong en oud een glimlach op ieders gezicht.

LEES MEER

Roxxy Gloss 

Roxxy Gloss is een overweldigende ‘dame’ met veel glitter & glamour. Oorspronkelijk een extravagante act voor kroegen en discotheken maar ondertussen is deze act perfect in te zetten tijdens de opening van uw winkels, uw bedrijfsfeest of vrijgezellenparty.. succes verzekerd! Deze artieste weet als geen ander hoe ze een publiek moeten entertainen. U kunt Roxxy Gloss ook boeken voor een speciaal ontvangst van uw gasten.

LEES MEER

Presentator 

Roy is een allround entertainer, hij weet de aandacht van uw gasten of het publiek te krijgen, de stemming aan te voelen en uw boodschap over te brengen. Door zijn luchtige wijze van presenteren wordt elke presentatie prettig om mee te maken. Hij zorgt voor de juiste interactie en pas zich razendsnel aan wanneer de situatie daar naar vraagt. Samen met uw organisatie zal hij zorgen voor een passende invulling.

LEES MEER

 Contact

info@ro-entertainment.nl

+31 616 437 848

Kamer van Koophandel: 59898372