Clown Royco


Clown Royco is een energieke clown die met zijn vrolijkheid, energie en originaliteit zorgt voor een onvergetelijk feestje. Naast het maken van ballonnencreaties, speelt hij in een vet gave interactieve kindershow en is dol op dansen, zingen en toveren. Uw feestje is pas compleet als Clown Royco is geweest!

OFFERTE AANVRAGEN

FamilieShow met Clown Royco 

Tijdsduur: ± 45 minuten
Aantal artiesten: 1 persoon
Geluid: Inclusief
Speelvlak: Minimaal 2,5 x 2,5 meter
Prijs: Vanaf €375,-

Is iedereen aanwezig? Zijn jullie er klaar voor? Clown Royco is met zijn super vrolijke interactieve voorstelling met daarin live zang, spannende goocheltrucs en supergave dansjes in te huren op elke locatie. Om ervoor te zorgen dat iedereen deze show goed kan volgen neemt hij een geluidsinstallatie mee naar uw locatie.

Tijdens deze show maakt Clown Royco van alles mee. Hierin vraagt hij hulp aan de kinderen om ervoor te zorgen dat de goocheltrucs tot een goed einde gebracht worden. 

Natuurlijk wordt er ook gedanst in de show op verschillende te gekke nummers. Zelfs de papa’s en mama’s blijven niet gespaard. Uiteraard neemt hij ook zijn bellenblaasmachine mee welke garant staat voor veel plezier.

De show is geschikt voor kleine groepen maar uiteraard speelt Royco ook voor een volle zaal! Clown Royco komt bij uw bedrijf, basisschool, instelling of vereniging met een show vol springen, dansen en zingen.

 Ballonnenclown Royco

Tijdsduur: Set van 1, 2, 3 of 4 uur
Aantal artiesten: 1 artiest (meerdere mogelijk)
Geluid: N.v.t.
Prijs: Vanaf €150,-

Tijdens grote en kleine feesten en evenementen loopt Clown Royco rond tussen het publiek met een koffertje helemaal vol met ballonnen. Hij weet iedereen te amuseren door ballonnen om te toveren tot de meest uiteenlopende voorwerpen en figuren. Denk hierbij aan allerlei dierenfiguren, bloemen, maffe hoofddeksels. Royco is mobiel en overal inzetbaar, dus geschikt voor ieder evenement.

Ballonnenclown Royco is de juiste keuze voor winkelopeningen, kinderfeestjes, braderieën en al uw in- en outdoor evenementen.

Ballonnenclown Royco zorgt voor nèt dat beetje extra voor uw evenement.

 Kinderfeestjes & Familiefeestjes

Tijdsduur: 1 uur (langer mogelijk)
Aantal artiesten: 1 artiest (meerdere mogelijk)
Geluid: Inclusief
Prijs: Vanaf €175,-

Feestje? Clown Royco vindt het geweldig om op alle soorten feestjes te komen. Een bezoek van Clown Royco tijdens uw (communie/kinder)feest staat garant voor een onvergetelijke dag! Royco trakteert het feestvarken en zijn vriendjes op een interactieve show! Vol met dansen, zingen en swingen. De communicant/jarige staat volledig in de belangstelling en wordt de ster van de show.

Samen met zijn/haar vriendjes en familie beleeft het feestvarken een dag om nooit te vergeten! Als afsluiter krijgen alle aanwezige kinderen nog een supergave ballon die Clown Royco speciaal voor deze feestelijke dag maakt! Clown Royco zorgt ervoor dat het (kinder)feest van uw kind een daverend succes wordt!

 Royco’s Swing Sint Show

Tijdsduur: ± 45 minuten
Aantal artiesten: 1 of 2 artiesten
Geluid: Inclusief
Speelvlak: Minimaal 2,5 x 2,5 meter
Prijs: Vanaf €375,-

Clown Royco in een spectaculaire Sinterklaasshow die gebruikt kan worden voor uw Sinterklaasfeest als voorprogramma op de komst van Sinterklaas. Clown Royco heeft een show van ± 45 minuten waarbij hij met behulp van de kinderen Sinterklaas binnenroept maar kan ook ingezet worden als SintShow op zich. 

Tijdens deze show zal Clown Royco samen met de kinderen alle Sinterklaasliedjes aan bod laten komen die in een hip jasje zijn gestoken.

Deze sinterklaasshow is een interactief programma waarbij hij met live zang, dans en goochelen de boel op stelten kom zetten. Deze kindershow is zeer geschikt voor uw Sinterklaasviering en zeker als opwarmer voor de komst van Sinterklaas. Hiermee zorgt hij voor een vernieuwend en vrolijk Sinterklaasfeest.

Tijdens deze Sinterklaasshow zullen kinderen ervaren dat ze zelf ook kunnen goochelen. De kinderen krijgen de mogelijkheid om Clown Royco te helpen. Wie heeft de stoerste papa en welke mama kan er het beste dansen? Clown Royco zorgt ervoor dat het talent in de ouders naar boven komt! 

U kunt Clown Royco ook inhuren samen met een (roetveeg) Piet.

 Clown Royco’s Carnavals Show

Tijdsduur: 30 of 45 minuten
Aantal artiesten: 1 persoon
Geluid: Inclusief
Speelvlak: Minimaal 2,5 x 2,5 meter
Prijs: Vanaf €375,- 

Carnaval is voor vele het leukste feest in het jaar. Gezelligheid en vrolijkheid, dat is waar het tijdens het carnaval om gaat en dat is precies waar Clown Royco voor gaat zorgen. Met deze speciale carnavalsshow van Clown Royco haalt u een waar feestspektakel in huis.

Clown Royco’s Carnavals Show met (evt.) ballonfiguren vouwen is een veel geboekt en zeer geschikt programma tijdens de carnaval.

"Wie komt daar nou binnen met zo’n zwaar koffer? En wat zou daar allemaal inzitten? Clown Royco is altijd vrolijk maar soms wel een beetje dom.. Gelukkig weten de kinderen hem altijd weer op weg te helpen. Zo ontstaat er een zeer interactieve voorstelling vol met spannende goocheltrucs, live zang, dans en uiteraard gave carnavalsnummers. Uiteraard wordt de polonaise niet vergeten.. Clown Royco zorgt voor één groot carnavalsfestival. 

Uiteraard zorgt Clown Royco voor zijn eigen geluidsinstallatie. Wanneer het mogelijk is, kan Clown Royco in pluggen (microfoon en iPad) op uw geluidsinstallatie. Dan zal er naast een korte soundcheck nauwelijks opbouw/voorbereidingstijd nodig zijn. Dit is tijdens carnavalsvieringen vaak een voordeel omdat het programma al voor de voorstelling start en de kinderen al binnen zijn. 

Naast deze Carnavals Show wordt er vaak gekozen voor het ballonfiguren vouwen als afsluiting. Dit doet Clown Royco tussen het publiek. Het ballon modeleren is geen centrale voorstelling meer en de kinderen kunnen dan ondertussen ook weer rondlopen en dansen. Daarnaast kan er verder gegaan worden met het programma of de DJ kan weer plaatjes draaien.

 Schminkclown

Tijdsduur: 1, 2, 3 of 4 uur
Aantal artiesten: 1 artiest (meerdere mogelijk)
Prijs: Vanaf €125,-
Afmetingen: vrije ruimte van 2 x 2 meter

Deze schminkclown tovert alle kinderen om in prachtige vlinders, prinsessen, piraten, tijgers of wat ze maar willen. Het is allemaal mogelijk op elke locatie die u maar wenst. Op uw evenement, in uw winkelcentrum of
gezellig bij u thuis. Laat ons weten wat uw wensen zijn dan gaan wij voor u aan de slag.

Deze professionele schminkclown werkt met schmink op waterbasis van de
merken Grimas, Party Explosion en Diamond FX. De schmink is
huidvriendelijk en makkelijk te verwijderen met water en zeep.

Voor een kleine meerprijs neemt onze schminkclown haar glittertattoo’s
mee. Deze tattoo’s blijven 3 tot 7 dagen op de huid zitten.

 Contact

info@ro-entertainment.nl

+31 616 437 848

Kamer van Koophandel: 59898372